WERKEN BIJ
AFT TECHNIEK

Werken bij AFT Techniek is uitdagend en elke dag weer anders. Als je bij ons werkt maak je deel uit van een dynamisch en groeiend bedrijf. Met een hecht team dragen we bij aan de duurzame productie van klanten. AFT Techniek vertegenwoordigt met trots een aantal grote merken en onze medewerkers hebben een ding met elkaar gemeen: samen zorgen ze ervoor dat de producten en diensten efficiënt en vakkundig worden geleverd aan de meest uiteenlopende industrieën.

Je werkt in een werkomgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en waar ethiek, veiligheid en gezondheid voorop staat. Wij bieden je volop groeikansen dankzij een grote vrijheid van handelen gecombineerd met heldere targets. Bij AFT Techniek is er aandacht voor zelfontplooiing en continu leren, daarbij bieden we passende opleidingsmogelijkheden. Je wordt bij AFT Techniek beloond met een goed salaris. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke bonusregeling en je deelt mee in de winst.

Wie ben jij?
Je bent een professional en je werkt graag samen met mensen die ook verstand van zaken hebben. Je bedenkt niet alleen graag ideeën en oplossingen, maar je realiseert deze ook. Door initiatief te nemen en door plezier te hebben in wat je doet, geef jij vorm aan ons succes. Als jouw project succesvol is gebleken is jouw eerste gedachte: ‘What’s next?’, want vernieuwen houdt nooit op! Zo geef je vorm aan de toekomst en weet je met je collega’s duurzame resultaten te behalen.


ONZE OPENSTAANDE VACATURES OP HET MOMENT ZIJN:

Wij zijn op zoek naar een Junior Commercieel Technische Verkoper. Wie ben jij? Jij hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie en je bent toe aan een nieuwe stap in jouw carrière.

Wat breng jij mee?
Ben jij commercieel ingesteld, heb je affiniteit met techniek en ben je klantgericht? Dan hebben wij voor jou een zelfstandige functie als Commercieel Technische Verkoper. Je gaat onderdeel uitmaken van ons verkoopteam en door een proactieve houding en betrokkenheid voel jij je mede verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen.

– Sales drive en target driven, geen 9 tot 5 mentaliteit;
– Minimaal 2 jaar relevante verkoopervaring in de industriële/technische werkomgeving;
– Proactieve houding met betrekking tot het benaderen van klanten, prospects en collega’s;
– Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden;
– Zelfstandig, enthousiast, georganiseerd, ambitieus en een teamplayer;
– Minimaal een afgeronde technische of commerciële MBO opleiding;
– Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse taal;
– Geldig rijbewijs

Je legt contact met nieuwe klanten (30%) en onderhoudt relaties met bestaande klanten (70%). Je weet klantbehoeften in kaart te brengen en je hebt de drive, durf en overtuigingskracht om jouw voorstel om te zetten in een verkooporder (én klantrelatie). Je uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden stellen je instaat om het vertrouwen van anderen te winnen en toegevoegde waarde te creëren in onze klantenrelaties.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
– Het technische adviseren van klanten en het maken van calculaties;
– Zelfstandig behandelen van offertes en orders;
– Aftersales en service werkzaamheden;
– Realisatie van gestelde targets (omzet- en marge-doelstelling);
– Planmatig contact onderhouden met bestaande klanten en prospects;
– Signaleren van markt- en concurrentie-informatie.

Bij AFT Techniek kan je rekenen op:
– jaarcontract intentie tot vast dienstverband;
– uitstekende arbeidsvoorwaarden;
– bedrijfswagen;
– winstdelingsregeling;
– alle ruimte om je verder te ontwikkelen en een collegiale werksfeer binnen een enthousiast team;
– een zelfstandige en afwisselende functie met veel ruimte voor een eigen commercieel initiatief;
– opleidingsmogelijkheden.

De sollicitatie bestaat uit 2 gespreksronden. Heb je vragen? Bel dan gerust even met Haydar Polat, Commercieel Manager, via 06-42036643.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Als (service) monteur ben jij in staat om storingen, onderhoud, installaties en service werkzaamheden te verrichten aan machines en compressoren. Je bent in jouw functie zowel intern als op locatie aan het werk. Het werk vindt voornamelijk plaats in Nederland. Na een ruime inwerkperiode zul je o.a. kennis hebben over perslucht, pneumatiek, hydrauliek, compressoren/drogers en industrieel gereedschap.

Als basis dien je een elektrotechnische achtergrond te hebben te gevolgd op minimaal MBO niveau. Daarnaast zijn mechanische vaardigheden, waaronder ……… gewenst. Zelfstandig of in teamverband werken moet voor jou geen probleem zijn. Vanwege regelmatige contacten met klanten zijn goede communicatieve vaardigheden gewenst.

Wat breng jij mee?
– Afgeronde MTS opleiding.
– Ervaring met compressoren is gewenst.
– Communicatieve en schriftelijk vaardigheden in het Nederlands zijn dusdanig dat klantencontact voor jou geen problemen oplevert.
– Flexibele taakopvatting.

Ons aanbod
Een afwisselende en uitdagende baan in een dynamische en groeiende gezonde onderneming.
Prettige en collegiale werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden.

De sollicitatie bestaat uit 2 gespreksronden. Heb je vragen? Bel dan gerust even met Haydar Polat, Commercieel Manager, via 06-42036643.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


MEER INFORMATIE?