DIT IS AFT TECHNIEK

AFT Techniek is uw totaalpartner in perslucht ā€“ en hydrauliek oplossingen. Wij richten ons volledig op maatwerkoplossingen in assemblage en verspaningstechniek. Door onze jarenlange ervaring met perslucht, hydraulische en pneumatische componenten en gereedschappen zijn wij in staat om klanten passende oplossingen en gerichte service te bieden. EĆ©n van onze sterke punten is procesoptimalisatie, desgewenst aangevuld met maatwerktrainingen. Bij al onze projecten staan kwaliteit, kwantiteit en rendement centraal.

AFT Techniek biedt als gespecialiseerd bedrijf een uitgebreid assortiment tools, compressoren en aanverwante producten van gerenommeerde fabrikanten, direct uit voorraad leverbaar.

ONS ASSORTIMENT:


GEREEDSCHAPPENCOMPRESSOREN & DROGERSPNEUMATIEKHYDRAULIEKMETAALBEWERKINGREACTIEARMENSCHROEFTOEVOERSYSTEMENDIENSTEN

WIJ MAKEN GRAAG KENNIS MET U!

HAYDAR POLAT
Commercieel Manager
+31 (0)6 420 366 43
hpolat@aft-techniek.nl

DENIZ ƖZCAN
Verkoop binnendienst
31 (0)78 691 3094
verkoop@aft-techniek.nl

LEONIEKE VAN SCHENDEL
Administratie/Crediteuren & Debiteurenbeheer
+31 (0)78 691 3094
admin@aft-techniek.nl


MEVSURE POLAT
Financiƫn
31 (0)78 691 3094
mpolat@aft-techniek.nl

AB VAN DEN HEUVEL
Logistiek en ondersteuning binnendienst
+31 (0)78 691 3094
service@aft-techniek.nl

JOHN DE KOM
Commercieel- Buitendienst
+31 (0)6 504 890 11
jdekom@aft-pneumotion.nl


KHUDER ALIBRAHIM
Monteur
31 (0)78 691 3094

NICO PHILIPPO
Accountmanager
31 (0)6 252 021 43
nphilippo@aft-techniek.nl

EMO VAN DIJK
Verkoop binnendienst
31 (0)78 691 3094
verkoop@aft-techniek.nl


VACATURE
Binnendienst monteur
31 (0)78 691 3094
hr@aft-techniek.nl

VACATURE
Leerling monteur
31 (0)78 691 3094
hr@aft-techniek.nl

VACATURE
Service monteur
31 (0)78 691 3094
hr@aft-techniek.nl

AFT EN DUURZAAMHEID


Onze milieubenadering
Bij AFT Techniek staan we zij aan zij met onze klanten in de ontwikkeling van groene technologieƫn. We stellen onze klanten in staat om elke dag te werken aan het beperken van milieu effecten van hun activiteiten. AFT Techniek werkt nauw samen met haar leveranciers aan duurzame oplossingen en systemen, denk bijvoorbeeld aan het terugdringen van persluchtgebruik door efficiƫntere en energievriendelijk compressorinstallaties en/of gereedschappen.

Wij leveren compressoren, gereedschappen en toebehoren waar zelfs een groene milieu subsidie op toegepast kan worden. Ook plaatsen we slimme elektronisch gestuurde assemblagesystemen, met korte productietijden en een laag energieverbruik. De genoemde assemblagesystemen leveren wij met bijbehorende bewakingssystemen waarmee uw hoeveelheid afval en scrap kan worden verlaagd.

ONZE OORSPRONG EN AMBITIE


AFT Techniek is opgericht in 2006 door Jack van Dalen en Haydar Polat. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij grote organisaties aan de leverancierskant ontdekten zij dat er veel behoefte was aan support en integratie van systemen tussen leveranciers c.q. producten en de wensen van de klant. Vanuit hun gezamenlijke ervaring, technische achtergrond en met een gedeelde visie zijn zij samen het bedrijf gestart. Over de jaren heeft AFT Techniek zich ontwikkeld tot een bedrijf van betekenis zowel in omvang als specialisatie in gereedschappen, assemblagetechnieken, compressoren en installatiewerkzaamheden van compressorinstallaties en persluchtleidingwerken.

Als gerenommeerd partner van leveranciers is AFT Techniek uitgegroeid tot een verlengarm voor het installeren en plaatsen van hun producten. Aandacht voor de klant en oog voor detail is het uitgangspunt bij alles wat we doen. Dit heeft zich in over de laatste jaren vertaald in een duidelijk vertrouwen in AFT Techniek, zowel bij de leveranciers als de eindklant. Onze ambitie en missie is dan ook om voor onze klanten de meest efficiƫnte oplossingen aan te bieden en te installeren, zodanig dat u als klant uw doelstelling bereikt en de concurrentie weer voor jaren aan kunt.


MEER INFORMATIE?