LEIDINGSYSTEMEN

Bij het plaatsen en installeren van volledige compressorinstallaties is persluchtleiding essentieel om de installatie werkend en lekdicht te kunnen opleveren.Ā Bij deze werkzaamheden is het onze klanten niet onopgemerkt gebleven dat wij dit leidingwerk efficiĆ«nt en professioneel kunnen plaatsen, in grote tot zeer kleine ruimtes. Door deze erkenning en met onze ervaring zijn we het afgelopen decennia doorgeroeid tot een totaal installateur van leidingwerk van grote nieuwbouw projecten tot renovatie en kleinere optimalisaties.

Voor elke toepassing of het nu voor de voedingsmiddelenindustrie, petrochemie en/of algemene industrie is: Ā De juiste keuze van het type en soort leidingwerk is van cruciaal belang voor het optimaal distribueren van perslucht en/of gassen. Modulair, geperste en/of gefitte leidingoplossingen in aluminium, staal, koper en roestvaststaal behoren hierbij tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan het modulair gecoate aluminium perslucht en stikstof Airnet leidingsysteem van Atlas Copco met vele voordelen, zoals;

  • Buitenzijde blauw, groen of grijs gecoate aluminium leiding speciaal voor perslucht, vacuĆ¼m of stikstof
  • Binnenzijde met speciale coating voor reductie van interne wrijvingsweerstand en drukverlies
  • Grote stijfheid waardoor de overspanningen 2-3 meter kunnen zijn.
  • Slagvast
  • Modulair, waardoor mogelijke toekomstige aanpassingen eenvoudig kunnen worden uitgevoerd
  • Eenvoudig uit te breiden

Ook voor het installeren van geperste en/of gelaste RVS leidingsystemen voor speciale toepassingen en industrieĆ«n bent u bij AFT Techniek aan het juiste adres.Ā Omdat normaal gesproken een leidingproject niet eindigt met het alleen installeren van de leidingen, maar dat er aan het einde van de leidingen van alles moet worden aangesloten, leveren en installeren wij ook de benodigde slangen, koppelingen, drukreduceerventielen, conditioneringssystemen voor zowel perslucht als andere gassen.

AFT Techniek heeft alles in huis van het installeren van de compressorinstallaties en aanleggen van leidingsystemen tot het leveren van alle benodigde aansluitmaterialen.


MEER INFORMATIE?