ELECTRISCHE
GEREEDSCHAPPEN

AFT Techniek heeft ruime kennis van allerhande industriële gereedschappen. We kunnen dit onderverdelen in:

Assemblagetechniek / Montagetechniek
U kunt het zo gek niet bedenken of AFT Techniek levert het. Van persluchtschroevendraaiers met koppelafslag tot elektronische moeraanzetters. En dan zowel koppel- als hoekgestuurd. We leveren uitsluitend producten van gerenommeerde leveranciers; in dit geval Atlas Copco. Kortom van ‘met de hand’ tot ‘volledig geautomatiseerd’, u kunt bij AFT Techniek terecht.

Metaalbewerkingstechniek
AFT Techniek levert van elektrische en persluchtgedreven slijpmachines (denk aan turbineslijpers met 4,5 kW hoog vermogen) tot conventionele slijpers (van 0,5 tot 1,5kW). Wij zijn tevens leverancier van Gerima. We leveren zowel kleine (hand) als grote (gestationeerde) machines van deze specialist in verspaning en beveling.

Projectmanagement
AFT Techniek neemt turn-key projecten aan en vervult een belangrijke rol als adviseur in de beginfase tot en met de oplevering en aftersales. Voor allerhande assemblage projecten, van werkplekoptimalisatie tot automatisering van het productieproces; AFT Techniek realiseert het.

Trainingen
AFT Techniek deelt graag haar kennis op het gebied van pneumatiek, hydrauliek en montagetechniek en verzorgt diverse trainingen op dit vlak. Van ‘basis’ tot ‘advanced’. Uiteraard verzorgen wij ook maatwerktrainingen, die zelfs geheel naar uw wensen en eisen worden ingericht. Ook voor onze trainingen geldt: de klant is koning!


MEER INFORMATIE?