ASSEMBLAGE STATIONS KOKEND WATERBOILERS RIDDERKERK


De afgelopen 10 jaar hebben wij met deze klant de groei ongekende groei mee mogen maken in de productie en verkoop van kokend water boilers en bijbehorende kranen. Inmiddels is de naam van onze klant uitgegroeid tot een zgn. ‚Äúbrandname‚ÄĚ, m.a.w. als men de klant naam noemt weet iedereen over welk product het gaat.

Doordat de productie over de laatste jaren is ge√ęxplodeerd van 400.000 units per jaar naar 2.000.000 units per jaar. Waar wij in de begin jaren nog pneumatisch en koppel gecontroleerde¬† moeraanzetters leverden waarmee handmatig werd gewerkt is het inmiddels ge√ęvolueerd naar volledig geautomatiseerde productiestations moet automatische schroeftoevoersystemen en vision systemen en operatorcontrole systemen.

In de afgelopen periode hebben wij 10 complete geautomatiseerde schroefsystemen geleverd met vision en operator control, dit wilt zeggen dat de operator via een beeldscherm en scanners exact kan zien welke verschroevingsvolgorde hij moet volgen. Als alle verbindingen zijn gemaakt in de vast gelegde sequentie en allemaal binnen te tijd en de gestelde parameters wordt het product vrijgegeven. Alle data wordt via de controleren ‚Äúge√ľpload‚ÄĚ naar het netwerk waar de data voor kwaliteitsdoeleinden en bewaking wordt opgeslagen en geanalyseerd.


PROJECT DETAILS

  • 10 geautomatiseerde verschroevingstafels met visualisatie en sequentie control, incl. barcodescanner
  • Moeraanzetters met speciale ‚Äúcrowfoot koppen‚ÄĚ om verbindingen van leidingwartels mogelijk te maken
  • Geautomatiseerde productvrijgave
  • Volledige geautomatiseerde 8 spindel montage station met geautomatiseerde schroefaanvoer systeem
TERUG NAAR PROJECTOVERZICHT


MEER INFORMATIE?